C's té dubtes sobre l'adjudicació del servei de menjador escolar a Serhs

La concessió del servei de menjador dels centres de primària "en base a criteris econòmics i no tècnics" ha impulsat ara que l'agrupació municipal reclami tornar el concurs, malgrat que en el ple d'aprovació en va facilitar l'aprovació gràcies a la seva abstenció

La Torre
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:09h
El portaveu del grup municipal Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, defensarà en la Comissió de Serveis Generals que es discuteixi en el proper Ple el recurs de reposició contra l'adjudicació del servei de menjadors escolars. 

González ha exposat la necessitat d'"analitzar els nous informes d'auditoria presentats i contrastar amb les empreses aquesta informació". El portaveu de Ciutadans ha explicat que han pres aquesta decisió després que el Consistori adjudiqués a l'empresa Serhs Food Area SL el servei de menjador dels centres de primària "en base a criteris econòmics i no tècnics", el que ha motivat que les altres empreses participants en el concurs presentessin un recurs.

Javier González ha explicat que amb aquesta avaluació es pretén "fonamentar el posicionament ja que el vot de Ciutadans és determinant en el procés". Recordem que l'abstenció de Ciutadans en el debat plenari del passat mes octubre va ser clau per poder adjudicar el servei a Serhs, ja que la resta de formacions de l'oposició van votar-hi en contra.

Així mateix, González ha assenyalat a l'Ajuntament de Terrassa com "el principal causant d'aquesta situació". "La mala gestió dels últims anys sumada a l'impagament del deute que pateix l'Ajuntament de Terrassa per part de la Generalitat, van obligar al seu dia al Consistori a condicionar la decisió sobre la proposta del servei de menjadors a aquella que més beques presentava, deixant en un segon pla la valoració tècnica de la resta d'ofertes del servei ", ha assegurat.

González ha afirmat que "els ciutadans de Terrassa han de conèixer tots els detalls d'una gestió política nefasta per part de l'equip de govern municipal".