El Cor de Vacarisses viatja a Menorca en un intercanvi cultural i musical

Foto de família dels vacarissencs a Ciutadella
Foto de família dels vacarissencs a Ciutadella | Foto: I.T.
La Torre
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:59h

Actuació al Monestir de Santa Clara Foto: Isabel Trias


Els passats dies 16 i 17 d’abril, el Cor de Vacarisses va ser a Ciutadella, Menorca, per cantar dins el marc d'un intercanvi cultural/musical amb la Coral s’Estel de la ciutat. 

En primer lloc, l'alcaldessa Joana Gomila va rebre els cantaires vacarissencs a la sala de plens de l’Ajuntament on els va donar la benvinguda i va valorar la visita com un "agermanament entre pobles". Per part del Cor, la presidenta Isabel Trias va parlar del lligam que existeix entre el mar a Ciutadella i la muntanya a Vacarisses. En acabar els parlaments es van intercanviar uns records. També els vacarissencs van lliurar un escrit i el llibre Història en fotos de Vacarisses, obsequi de l'Ajuntament.

Un cop feta la recepció, van dinar plegats on els van oferir menges típiques de la seva terra en un paratge molt entranyable. I, a la tarda, va tenir lloc l'esperat concert. Es va fer al Monestir de Santa Clara, cada coral va cantar el seu propi repertori de cançons i van acabar, tots junts, amb un cant comú molt alegre i festiu. El públic va ser molt receptiu i es va crear un fort vincle entre les dues corals.

L’endemà els vacarissencs van fer un recorregut per l’illa visitant llocs tan emblemàtics com les Cales Macarella i Macarelleta, Fornells, Monte Toro (on van aprofitar per fer una cantada al Santuari als peus de la Mare de Déu del Toro), finalitzant el recorregut a Binibequer Vell.
"Tot plegat, una experiència memorable que va enriquir la nostre relació i que ens esperona a tornar-hi", explica Isabel Trias.
 

Foto de família dels vacarissencs a Menorca Foto: Isabel Trias