A Terrassa, l'any 2014 vam tenir 551 avortaments; cal més ajut i formació

"Demanem al govern municipal la protecció dels terrassencs concebuts i no nascuts, els éssers humans més indefensos de la ciutat de Terrassa", diu Josep Carreras

Josep Carreras
24 d'abril del 2016
Ens adrecem a vostè per posar en el seu coneixement que a la nostra ciutat de Terrassa, durant el 2013 vàrem tenir 572 avortaments i 551 en el 2014.

Li preguem si us plau que, si està a les seves mans fer quelcom per evitar-ho, prengui la iniciativa, encara que sigui per salvar una sola vida. 

És necessari deixar d’apel·lar a la majoria electoral per defensar “el dret a l'avortament”, i es defensi el dret a la vida, com els nostres pares ho van fer amb nosaltres. A la nostra societat, i en concret a Terrassa, mai ha estat costum aquesta pràctica de l’avortament, a més, el TC, en sentència de 1985, va assenyalar que la vida del nasciturus -el que naixerà- és un bé jurídic que l'Estat té l'obligació de protegir, l’ésser humà concebut i encara no nascut és subjecte de dret. De la mateixa manera que tots sabem que el natus, l’ésser humà concebut i nascut és subjecte de dret.

Demanem al govern municipal la protecció dels terrassencs concebuts i no nascuts, els éssers humans més indefensos de la ciutat de Terrassa. Nosaltres ens posem una vegada més a disposició del govern municipal per evitar  aquesta pràctica i trobar alternatives. 

Cal potenciar la formació. Cal informar a les mares i familiars amb naturalitat de la situació en la que es troben i de les conseqüències futures de la seva decisió. Cal buscar ajut en alguna de les múltiples organitzacions de recolzament que les animaran i ajudaran econòmicament si cal per tal de seguir endavant amb la gestació. 

Josep Carreras i García
Partit Família i Vida a Terrassa