Pares i nens de Torredemer i Ginesta de Matadepera netegen la riera

per La Torre, 19 d'abril de 2016 a les 19:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una vintena de voluntaris, pares i fills, van netejar la riera de Les Arenes Foto: Matadepera.cat


La Comissió “Ginesta Activa” de l’AMPA de l’Escola Ginesta i l’AMPA de l’Escola Joan Torredemer van organitzar conjuntament una nova neteja d’un espai verd del poble. Va tenir lloc el passat diumenge 17 d’abril, i la neteja es va dur a terme a la Riera de les Arenes, de 10 a 12 del migdia, comptant amb la participació de 24 voluntaris/es.


Amb aquest tipus d’activitats es pretén conscienciar als infants de l’impacte ambiental i antiestètic que deixen els envasos descuidats i, sobretot, sobre l’abocament il·legal i intencionat de deixalles voluminoses com bicicletes, mobiliari i runes de construcció.

Des de la comissió organitzadora recorden que tota persona que sigui testimoni d’accions d’abocament il·legal de runa, ho hauria de denunciar, per tal de col·laborar en la preservació de l'entorn natural.


La mateixa comissió demana que tothom que faci obres, s’asseguri que les deixalles acabin a una deixalleria legal A principis del proper mes de maig està previst que es dugui a terme una nova acció de neteja, emmarcada en el projecte europeu “Clean up Europe”.

 

Participació