«Així em vaig gastar la meva beca com un senyor»: vídeo que indigna Youtube

per Redacció , 19 d'abril de 2016 a les 18:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Brandon Larry, un estudiant de cinema a Santa Monica College - una universitat pública de Califòrnia- va rebre una beca de 2.500 dòlars per poder finançar els seus estudis, però va decidir destinar-los a una altra causa.


El jove va optar per anar-se'n de viatge a Tailàndia amb la seva xicota, que mai no havia sortit del país, gravar-ho en vídeo i penjar-ho al YouTube. Sota el títol "Com em vaig gastar la meva beca com un senyor", les imatges han rebut més de 50.000 comentaris que qüestionen l'ètica de Larry per haver destinat una ajuda pública a un caprici.

La història d'aquest vídeo, que acumula prop d'onze milions de visualitzacions a Facebook i més de cent mil comparticions, va culminar amb la publicació d'una fotografia del protagonista i la seva xicota que responia els missatges negatius que van rebre, explicant que ell, com a estudiant de cine, no necessitava llibres.

 

Participació