La futura vianalització del Portal Nou de Terrassa condiciona el Bon Preu

L'empresa osonenca haurà de complir amb el Pla de Mobilitat de Terrassa i veurà limitat l'accés de vehicles al supermercat | L'Ajuntament restringeix a una vintena de places rotatòries per a ús de l'establiment del centre

La Torre
20 d'abril del 2016
Actualitzat el 21 d'abril a les 9:36h
Obres al supermercat Esclat de Portal Nou, que s'obrirà d'aquí uns mesos
Obres al supermercat Esclat de Portal Nou, que s'obrirà d'aquí uns mesos | Foto: Lluïsa Tarrida

Obres al supermercat Esclat de Portal Nou, que s'obrirà d'aquí uns mesos Foto: Lluïsa Tarrida


Aquesta setmana, s'han anunciat algunes novetats que afectaran directament al supermercat Bon Preu del Portal Nou de Terrassa, que està previst que obri les portes aquest estiu, si les obres continuen al ritme previst. Segons ha confirmat el tinent d'alcalde Marc Armengol a La Torre, l'empresa osonenca veurà limitada les seves expectatives per l'obligada aplicació del Pla de Mobilitat de Terrassa i el Pla de Dinamització del Vapor Gran. 

Així doncs, l'Ajuntament de Terrassa ha informat a Bon Preu que l'aparcament que té disponible al seu edifici no el podrà dedicar totalment per a ús del propi establiment i dels seus clients. Una quarantena de places hauran de ser llogades, per la qual cosa, només quedaran disponibles una vintena de places per aparcament de rotació.

D'altra banda, la firma catalana es veurà afectada per la futura vianalització del vial on està ubicat, i per tant, veurà limitat el flux de vehicles. D'aquesta manera, haurà de regular l'accés a l'aparcament amb lectors de matrícula i instal·lar semàfors a l'inici del carrer per evitar que turismes no autoritzats circulin per un carrer de vianants.