Falta de respecte en un espectacle de dansa a Terrassa

"L'aparició d'un grup d'espectadors "convidats" quan la funció ja havia començat, parlant pel mòbil i fent fotos, va indignar bona part de la platea que estàvem asseguts mirant el ballet", escriu Montserrat Badia

Montserrat Badia
19 d'abril del 2016
Aquest dissabte passat, els espectadors que vam anar al Centre Cultural de Terrassa per veure l'espectacle de dansa que ens va oferir d'una forma magistral el Ballet Estatal de Geòrgia vam haver de suportar durant bona part de l'espectacle la falta d'educació i de respecte d'una part del públic assistent. Es tractava de gent que venia "convidada" d'un acte previ de presentació d'un nou vehicle de gamma alta, organitzat per un conegut concessionari d'automòbils de la nostra ciutat.

Una bona part d'aquests "convidats" van accedir a la sala on el Ballet Estatal de Geòrgia estava actuant quan ja passaven entre 15 i 30 minuts de l'hora d'inici de l'espectacle; accedint a la zpna reservada parlant pel mòbil i, fins i tot, fent fotos durant l'espectacle. Això va provocar un gran malestar i una profunda indignació de la resta d'espectadors que estàvem a l'hora marcada en els nostres seients.

Serveixi aquesta carta per demanar als responsables del Centre Cultural que en els espectacles no es deixi entrar a ningú un cop començada la funció fins a la mitja part o al final d'un acte. per simple respecte a la resta d'espectadors. I des d'aquí, demanar disculpes a la companyia de dansa per la manca de respecte i educació d'una part del públic "convidat" que venia d'un acte totalment aliè i que alguns d'ells ni sabien de què anava. 

A aquestes persones, només demanar-los que si algun dia assisteixen a algun altre espectacle, per favor, que a l'hora d'inici estigui assegudes a les seves localitats. Més d'un ho agraïrà.

Moltes gràcies.

Montserrat Badia Perea