Ratera, setè a la Fasttriatlon Canal Olímpic de Castelldefels

El CN Terrassa Cicles Morenito va presentar dos triatletes més, els júniors Pablo Mitjans i Yazmín del Mar Sanchís

19 d'abril del 2016
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Daniel Ratera va aconseguir una meritòria setena posició en categoria júnior en el V Fasttriatlon Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels que va celebrar-se diumenge en modalitat esprint sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 21 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 1h02’21”, en una prova que va dominar Jordi Montraveta (Fasttriatlon CN Montjuïc), guanyador amb 59’16”. La marca assolida per Ratera el va situar en el 36è lloc d’una classificació general que va encapçalar Nan Oliveras (Fasttriatlon CN Montjuïc), amb un temps de 54’47”.

El CN Terrassa Cicles Morenito va presentar dos triatletes més en aquesta prova. Pablo Mitjans va ser 18è en categoria júnior i 178è en la general amb una marca d’1h13’05”, mentre que, en l’apartat femení, Yazmín del Mar Sanchís va finalitzar en cinquena plaça en categoria júnior i en el 21è lloc de la general amb un registre d’1h16’20”.

Àlex Frías, al 100% Half L’Ametlla de Mar

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Àlex Frías va finalitzar en 45a plaça en el 100% Half L’Ametlla de Mar que va celebrar-se diumenge en modalitat esprint sobre unes distàncies de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres finals de cursa a peu.

Frías va aturar el crono en 5h16’20”, en una prova que va dominar Pau Botella, guanyador amb 4h25’28”.