Mútua Terrassa celebra la VIII jornada de l'Àmbit de Servei Sociosanitari

Comptarà amb la presentació d'un total de tretze treballs i experiències

La Torre
19 d'abril del 2016
Amb l’objectiu de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2015 en matèria sociosanitària, aquest dimecres, 20 d’abril, des de les deu del matí, l’edifici docent acollirà la VIII jornada de l’Àmbit de Servei Sociosanitari, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d’aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa.

La inauguració anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de l’entitat; Francesc Puig, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari i del Dr. Salvador Llistar, cap de Desenvolupament i Projectes del mateix àmbit.

Acte seguit, la jornada d’enguany comptarà amb l’exposició del projecte d’investigació guanyador de la 10a Beca de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa 2013 (modalitat Àmbit de Servei Sociosanitari). Anirà a càrrec de l’investigador principal -Jordi Costa, del Servei de Prevenció de MútuaTerrassa- i el treball presentat porta per títol Implantació d’un programa de prescripció d’exercici laboral al personal d’atenció directa per a disminuir la sinistralitat.

A continuació s’esdevindran les presentacions dels tretze treballs i experiències, totes elles vinculades al terreny sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com la millora de l’atenció al pacient crònic complex, la intervenció musical en cas de discapacitat intel·lectual greu o la recuperació en l’esquizofrènia.

A la cloenda hi intervindrà novament de Francesc Puig i el Dr. Salvador Llistar així com Mª Emília Gil, adjunta a la direcció general de l’entitat.