Foster's Hollywood, Kiwoko, Altafit i Visionlab aterren a Terrassa Plaça

El nou macrocentre comercial, que està previst que entri en funcionament la primavera de 2017, comptarà amb la presència d'establiments de menjar ràpid, animals de companyia, un gimnàs o una botiga d'òptica, entre altres

La Torre
23 d'abril del 2016
Actualitzat el 02 de maig a les 12:19h
Simulació de com serà el futur centre comercial
Simulació de com serà el futur centre comercial | Citygrove

A poc a poc es coneixen més detalls de com serà el nou centre comercial Terrassa Plaça. Ubicat en una parcel·la de 56 mil metres quadrats es trobarà delimitat per l'avinguda del Vallès, el carrer Navarra, l'avinguda de les Nacions i el carrer Cantàbria. A principis d'any, La Torre ja va avançar que es confirmaven l'arribada de Mercadona i Bricomart, i ara s'han conegut noves incorporacions.

Terrassa Plaça corre a càrrec de Citygrove, i ha estat aquesta empresa promotora britànica qui, a través del seu web, han informat de diversos establiments que formaran part d'aquest nou complex comercial que està previst que entri en funcionament a partir de la primavera de 2017. 

Entre els noms que s'han donat a conèixer hi ha Foster's Hollywood, una establiment de menjar ràpid que es coneix per la seva aposta per la cuina americana: hamburgueses, costelles... A Terrassa, ja tenim un local d'aquesta mateixa empresa nord-americana, ubicat al Parc Vallès.

Però aquest no és l'única gran empresa que s'instal·larà. A més dels establiments dedicats a l'alimentació s'hi podrà trobar un gimnàs, de la franquícia Altafit Gym Club. Així mateix, Citygroove també anuncia la presència d'un dels establiments relacionats amb els animals de companyia amb més presència a l'Estat, Kiwoko, que a més d'un outlet amb productes relacionats amb les mascotes també gestiona un centre d'adopció. Seria la primera botiga al Vallès Occidental, després de les obertures a Granollers i de les botigues a Barcelona.

Les empreses de roba i complements també seran presents en el Terrassa Plaça. De moment, la promotora britànica afirma que hi hauran establiments de C&ASprinter, de roba i calçat esportiu. A més, es preveu una botiga d'òptica Visionlab, també la primera a Terrassa. Finalment, s'estudia també la presència d'una gasolinera de la marca Petrocat.

Fonts de l'empresa a l'Estat han manifestat a La Torre que algun dels noms que apareixen a la web no estan del tot lligats, tot i que les negociacions avancen per bon camí. A més, han indicat que a mitjans de maig tot estarà molt més definit i s'explicaran els detalls.