Castellbisbal acull la celebració del Dia de les Esquadres

Durant l’acte es va felicitar públicament més d’una vintena d’agents i comandaments que el darrer any han protagonitzat actuacions meritòries

La Torre
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:02h
L’auditori d’Els Costals va acollir, el passat 14 d’abril, l’acte de commemoració del Dia de les Esquadres de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Rubí, de la qual formen part també els municipis de Castellbisbal i Sant Cugat.
 
Durant l’esdeveniment, que va comptar amb la presència d’alts càrrecs dels cossos de seguretat de la regió, es va reconèixer la tasca de més d’una vintena d’agents i comandaments dels Mossos i les policies locals que el darrer any han protagonitzat actuacions meritòries. “Aquestes felicitacions són la nostra manera d’agrair la feina ben feta”, va destacar el cap de l’ABP de Rubí, l’inspector Jesús Requena, que, durant la seva intervenció va dedicar unes paraules de record a dos companys morts en acte de servei i a dos més que es recuperen d’agressions rebudes exercint la seva feina. “Aquest acte també va per a ells i les seves famílies”, va dir Requena, que va fer un reconeixement públic a l’esforç, el valor i el treball que, dia a dia, fan els cossos de seguretat.
 
En aquesta línia, l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, va agrair la tasca dels Mossos d’Esquadra, als quals va atorgar una nota més que satisfactòria pels serveis que presten a la ciutadania, ajudant a millorar la seguretat i la convivència. “En moments convulsos com els que estem vivint avui en dia, hem de mantenir la confiança en les institucions que funcionen”, va ressaltar Playà, posant en valor la professionalitat i especialització del cos dels Mossos d’Esquadra.
 
En el transcurs de l’acte, també es va fer un agraïment públic a prop d’una desena de persones i institucions per la col·laboració i suport que presten al desenvolupament de l’activitat dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de Rubí. La Policia Local de Castellbisbal va rebre una d’aquestes distincions.