Cambra Terrassa mostra a Brussel·les l'experiència del projecte iMOVE

Innovation for Mobility in Vet) és una iniciativa europea que es va posar en marxa el gener de 2014

La Torre
15 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:02h
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa va protagonitzar la presentació del projecte europeu iMOVE de cooperació per a les pràctiques de Formació Professional internacionals sostenibles com a exemple de “millor pràctica” (best practise) al Comitè Europeu de les Regions en el marc del seminari europeu d’intercanvi d’experiències Connecting European Chambers.

El seminari, que va reunir un total de 80 representants de Cambres de Comerç europees, es va celebrar a Brussel·les els dies 7 i 8 de març. Aquest ha estat el segon any consecutiu en que la Cambra de Terrassa ha estat seleccionada per fer la presentació al Comitè Europeu de les Regions d’un exemple de bona pràctica de cooperació de Cambres europees.

L’any passat, la institució terrassenca va presentar l’experiència del projecte europeu Respons, de formació europea en l’àmbit de la gestió orientats a professionals de l’hostaleria i la restauració.

iMove (Innovation for Mobility in Vet) és un projecte europeu que es va posar en marxa al gener de 2014 amb el propòsit de canalitzar i donar resposta de forma cooperativa als problemes més comuns que afecten a l’aprenentatge i pràctiques de la Formació Professional Internacional des de la perspectiva de la mobilitat, a més a més de desenvolupar fórmules de cooperació orientades a donar continuïtat als projectes de mobilitat iniciats en l’àmbit de les pràctiques internacionals independentment de la finalització del seu finançament.