L'autobús arribarà a les Pedritxes i els Rourets de Matadepera

A partir del 25 d'abril s'allargarà el trajecte
A partir del 25 d'abril s'allargarà el trajecte | Foto: Matadepera.cat
La Torre
17 d'abril del 2016

Bones notícies per als usuaris del transport públic de Matadepera. El proper 25 d'abril, l’autobús de la línia regular de Transports Generals d’Olesa (TGO) que comunica Matadepera amb l’Estació d’Autobusos de Terrassa ampliarà el seu recorregut fins a les Pedritxes i els Rourets, donant resposta a les reclamacions dels veïns d'aquestes urbanitzacions. Fins ara, el bus tenia com a final de línia la plaça de la Mola.

Un cop entri en funcionament aquest allargament, quan el bus arribi als voltants de l’Escola Montcau-La Mola continuarà fins a les Pedritxes i els Rourets, parant també a Cavall Bernat. Podeu consultar els nous horaris a la dreta d'aquesta pàgina i al banner de la pàgina principal.

El bus llançadora, fins a la Renfe Aquesta millora es suma a la que també ha experimentat el nou bus llançadora que es va posar en marxa a mitjans del mes de febrer. Degut a les reclamacions dels usuaris, aquesta línia ha ampliat també el seu recorregut fins a l’Estació del Nord de Terrassa, incorporant, a més, noves parades.

Per tant, ara aquesta línia exprés surt de la plaça Sant Jordi i para a la rotonda de la carretera de Talamanca, a l’Estació Nacions Unides dels FGC, a la rotonda de la plaça de l’Aigua i a l’Estació del Nord, on hi ha l’intercanviador amb Renfe i els FGC.