L'experiència de veïns i veïnes de blocs okupats de les Arenes i Abat Marcet

La CUP i Arran organitzen una jornada sobre l'accés a l'Habitatge, on també hi participen membres de la PAH i la cooperativa Cel Obert

La Torre
15 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:45h

Terrassa acollirà demà dissabte una jornada de debat en torn a l'accés a l'Habitatge, degut a l'emergència social que està provocant la crisi-estafa econòmica en una gran part de la població. 

La jornada servirà per a conèixer experiències de resistència locals, com ara els blocs ocupats de Les Arenes, d'Abat Marcet i d'Arístides Maiol; gràcies a les vivències que explicaran persones residents a dits edificis.

A més a més, l'activista Berni Sorinas explicarà com funciona l'Obra Social de la PAH i quants blocs ha aconseguit reecuperar per a l'ús de la població des de la seva creació. Finalment, Núria Colomé, membre de la cooperativa Cel Obert, explicarà les diferents alternatives d'accés a l'habitatge. 

Aquestes xerrades estan organitzades conjuntament per les agrupacions terrassenques de la CUP i d'Arran (col·lectius de l'Esquerra Independentista), i tindran lloc al centre cívic Maria Aurèlia Capmany (a l'Avinguda Àngel Sallent). La cita de demà dissabte, arrencarà a les 10.30.