Set victòries del CN Terrassa al Campionat de frontennis per parelles

En Divisió d’Honor, la parella formada per Dani López i Pol Dalmases va guanyar mentre que Javier Martínez i Xavi Dalmases van caure

La Torre
14 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:38h
El Club Natació Terrassa va aconseguir set victòries en la desena jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles que va celebrar-se el cap de setmana passat. 

En Divisió d’Honor, la parella formada per Dani López i Pol Dalmases va superar el Sant Fost B per 2 a 0. Al seu torn, Javier Martínez i Xavi Dalmases van caure contra el Roquetes per 2 a 0.

Pel que fa a Primera Categoria, el club va sumar tres triomfs. Dani Freijo i Rafa Cumplido van derrotar l’Abrera B per 1 a 2, Joan Grau i Javi Vicente van superar el Sant Fost B per 2 a 0 i Àlex Navarro i Ferran Cantariño van desfer-se de L’Hospitalet (2-0). En canvi, Xavi Amatller i Raúl Merino van ser derrotats per l’Abrera A per 2 a 0.

Quant a Segona Categoria, Sergio Garrido i Sergio Jiménez van batre l’Atlètic Sant Feliu per 0 a 2, mateix resultat que van obtenir Paco Nieto i Albert Domínguez contra el Santa Coloma. Per contra, Iñaki Vallejo i Albert Igual van perdre contra el Roquetes per 2 a 1.

Finalment, en Tercera Categoria, Julio Pazo i Xavi Segura van guanyar una altra parella del club, integrada per Sandra Rodríguez i Eusebio, per 2 a 0.