​Alerta: si reps aquest e-mail sobre la teva targeta de crèdit, no l'obris!

L'objectiu és robar les contrasenyes i els diners dels usuaris del sistema de pagament PayPal

per Redacció, 13 d'abril de 2016 a les 18:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Si reps un correu amb un avís procedent de PayPal on s'informa que la contrasenya està bloquejada, no l'obris. És una estafa. Et suggeriran que actualitzis les dades i així et desbloquejaran el teu compte al sistema de pagament PayPal. Així ho ha alertat l'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE). En cas d'haver rebut el correu i haver introduït les dades en la pàgina falsa, l'usuari haurà de modificar les credencials immediatament i avisar a l'empresa PayPal al més aviat possible. A més, tal com ha avisat l'empresa, els usuaris han de comunicar-ho a les seves entitats bancàries per veure alhora si s'ha accedit a altres dades financeres.

En cas que l'usuari utilitzi la contrasenya que li han fet canviar en altres serveis es recomana que la canviï en tots aquests espais, sobretot si està associat al compte de correu electrònic del registre PayPal. 

 

Participació