Una rentadora provoca un incendi amb un ferit al carrer Colom de Terrassa

L'electrodomèstic va llençar una guspira amb la mala fortuna que va cremar una caixa de cartró que el resident tenia al costat | Bombers i Policia Municipal van col·laborar en l'extinció de les flames

La Torre
13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:30h

Cotxes de Bombers al carrer Colom per l'incendi d'una rentadora Foto: Cristóbal Castro


Aquest dimarts pels volts de les sis de la tarda, Policia Municipal de Terrassa i Bombers van rebre l'avís d'un incendi al carrer Colom, a l'alçada de la carretera Montcada. Segons va explicar la persona que els havia alertat, havia posat en marxa la rentadora i de cop havia començat a sortir fum. Sembla ser que una guspira havia cremat un cartró que hi havia al darrere de l'electrodomèstic i així s'havia iniciat el foc.

L'home havia intentat sufocar les flames amb una galleda d'aigua, i ho havia aconseguit però per contra havia inhalat prou fum per haver de ser atès. Posteriorment va ser traslladat a Mútua amb l'ambulància.

Per la seva banda, els agents van tallar el subministrament elèctric. Els Bombers van inspeccionar l'habitatge per assegurar-se que el foc estigués ben apagat i l'immoble ben ventilat.