​C's vol unitat per instar a la Generalitat que pagui el seu deute amb Terrassa

El portaveu de Ciutadans afirma que amb els 9 milions d'euros que deu el Govern català es podrien utilitzar per "fomentar la indústria i generar la creació d'ocupació"

La Torre
13 d'abril del 2016
Actualitzat el 15 d'abril a les 7:49h
El portaveu del grup municipal Ciutadans (C's) de Terrassa, Javier González, ha anunciat que "instaran a l'Ajuntament de Terrassa que reclami a la Generalitat el pagament del deute de 9 milions d'euros que manté amb el municipi". González ha explicat que presentarà la proposta en la propera Junta de Portaveus.

El regidor de Ciutadans ha assenyalat la necessitat que la Generalitat "liquidi el deute que té amb el consistori" ja que d'aquesta manera s'evitaran "tensions de tresoreria". A més, ha manifestat que aquests diners permetria "alliberar recursos per a un finançament més ràpid d'inversions de millora de les infraestructures dels polígons o el manteniment urbà".

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa també ha apuntat que el pagament del deute de la Generalitat permetria "fomentar la indústria i fomentar accions per generar la creació d'ocupació". "És una excel·lent oportunitat per injectar nous recursos econòmics en els diferents sectors de la ciutat", ha assenyalat González que també ha criticat que "la Generalitat malgasti els seus recursos per continuar impulsant polítiques separatistes".