Persecució nocturna de pel·lícula americana pels carrers de Terrassa

Un cotxe de la policia va topar a l'avinguda de Barcelona amb un dels vehicles dels lladres, que van escapolir-se però finalment van poder ser detinguts

La Torre
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:20h
Un robatori a Granollers va posar sobre avís els agents de policia de diverses poblacions del Vallès. Faltaven només cinc minuts per dos quarts de quatre de la matinada i les alarmes s'havien disparat. Les patrulles es van disposar en llocs estratègics per enxampar els lladres. Llavors, a la rambla de Francesc Macià de Terrassa es van veure dos vehicles que responien a la descripció efectuada.

Els agents van observar el primer cotxe i van fer llums al segon. A partir d'aquell moment es va iniciar una persecució d'aquelles que es veuen en les pel·lícules americanes. Els vehicles fugien a tot drap en direcció a les avingudes de Jaume I i de Barcelona. Unitats policials s'anaven apropant mentre se seguia el cotxe. Un segon avançava a tota velocitat per l'avinguda de Barcelona, en sentit sud. Una patrulla hi anava de cara, i per evitar l'impacte frontal va fer una maniobra brusca, que va acabar amb una col·lisió fronto-lateral. 

Del vehicle van sortir corrents tres homes, que fugien cames ajudeu-me cap a tot arreu. Nous agents es van incorporar per ajudar en el seguiment a peu dels presumptes lladres. Un dels individus va poder ser detingut al pàrquing de la Universitat Politècnica de Catalunya, i un segon al carrer Santa Marta. 

Els detinguts van oposar resistència i van ser traslladats al servei d'urgències de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Dos agents també van resultar ferits en la topada i van ser portats en ambulància a un centre sanitari.

L'altre vehicle es va fer escàpol en direcció a l'autopista C-58, sense que se'l pogués aturar. El vehicle es va perdre a la Ronda Litoral de Barcelona.