Entrades per al Terrassa FC a 1 euro a benefici de Proactiva Open Arms

El nomenat Català de l'Any, Óscar Camps, serà present diumenge a l'Estadi Olímpic

La Torre
13 d'abril del 2016
Diumenge el primer equip rep la visita del CE Júpiter durant la 34a jornada de Lliga de Tercera Divisió (avantpenúltim matx oficial a casa) i el club arrenca una nova promoció especial. Des d'aquest dimarts i fins dissabte a les 13h i en horari d’oficina, el Terrassa FC posa a la venda de forma anticipada entrades de General per només 1 euro. 

Destinada a tots els aficionats, es podran recollir tantes entrades com vulguin de 10h a 13h i de 17h a 21h, amb l'objectiu de recaptar els màxims diners possibles per a l’ONG catalana Proactiva Open Arms amb qui el jugador del primer equip Samu Pérez col·labora activament. Diumenge, el club posarà tres guardioles a l’Olímpic repartides a Tribuna, General i Gols per tal de recaptar fons i destinar-los a les tasques de salvament que des de Proactiva Open Arms es fa amb els refugiats sirians que arriben a la illa grega de Lesbos. El dia del partit el preu de les entrades serà l’habitual: només 5 euros a Gols i General i 10 euros a Tribuna. Donatius: ES53 0182 0262 910201668823.

D'altra banda, el Terrassa FC ha anunciat que el director i fundador de l’ONG Proactiva Open Arms i recentment guardonat amb el premi de Català de l’Any 2015, Óscar Camps, visitarà diumenge l’Estadi Olímpic de Terrassa per veure el partit que el Terrassa FC jugarà contra el CE Júpiter i recollir el xec al final del matx.