Els egarencs Sílvia i Oriol Camps brillen a la Lliga Catalana d'Esgrima

Equip absolut de l'Esgrima Terrassa
Equip absolut de l'Esgrima Terrassa | Foto: CECT
La Torre
13 d'abril del 2016

Equip infantil de l'Esgrima Terrassa Foto: CECT


Aquest dissabte, 9 d’abril, Barcelona ha acollit la tercera lliga Catalana Absoluta, masculina i femenina. Jordi Llibre, la primera espasa del Club Esgrima Ciutat de Terrassa, no ha pogut entrar als quarts de final, en perdre per la mínima contra el barceloní Josep Mestres (SAM), en un trepidant assalt, en què l'egarenc no ha estat capaç de trobar la distància exacta pels contraatacs. Finalment, ha pagat car l’excés de tocats dobles, i ha caigut a vuitens per 15/14. Amb tot, les opcions de Llibre pel Campionat de Catalunya segueixen intactes, i el final de temporada s'albira intens pel tirador de Terrassa.
 
Oriol Camps va signar una brillant actuació a la prova absoluta amb el resultat més destacat obtingut pel club. Amb la seva esgrima desacomplexada, es va enfrontar a tiradors veterans i experts, arribant fins i tot a véncer el barceloní Raúl Olías (SAM) a setzens de final. Es tracta d’un resultat excepcional en un tirador infantil a una prova absoluta. A vuitens de final, va plantar cara Grant Anderton, un dels sempre ferms candidats al títol, i va perdre amb dignitat en un bon assalt per 15 tocats a 12.
 
La resta de la delegació egarenca va ser completada per Dani Fenoy, Josep Ashi, Roger Camps, Adrià Gonzalez, Cèlia Pi, Marina Roncal, Arnau Guiteras, Albert Sanchiz, August Algueró, Paqui Sánchez i Anna Esteve.
 

Equip absolut de l'Esgrima Terrassa Foto: CECT


El diumenge 10 d’Abril, l’esgrima catalana es desplaçava a Amposta, on tenia lloc la tercera prova de la Lliga Catalana Aleví i Benjamí. Per part del club egarenc hi van ser Marc Vidart, Sílvia Camps, Mario Roldan, Abel Colàs, Arnau Sánchez, Valeria Ramos, i Iu Xuwang López, van desplaçar-se a les terres de l’Ebre, junt amb l'entrenadora Marina Roncal. A banda de la bona actuació de tots ells, destaca la victòria obtinguda en categoria aleví per Sílvia Camps.
 
Tot plegat, segons Agustí Gasset, director esportiu del CECT, "intenses emocions, i un gran estímul per seguir treballant i creixent des del Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa".
 

Equip aleví de l'Esgrima Terrassa Foto: CECT