Terrassa es converteix en capital del llibre d'artista amb el festival La Nau

Una mostra de llibres autoeditats i diversos tallers ompliran la ciutat el cap de setmana del 16 i 17 d’abril

La Torre
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:35h
Llibres d’artista i autoeditats
Llibres d’artista i autoeditats | La Nau


La primera Mostra de llibres Autoeditats i llibres d’artista, La Nau, el 16 i 17 d'abril, comptarà amb la presència d’una desena d’artistes terrassencs i una vintena de creadors de tot Europa.   

Entre els autors de casa nostra, el festival comparà amb obres de Moreno&Soria, Félix Sampietro, Joan Ignasi Ros, Rosanna Fontanet o Cristina Capella.

Els acompanyaran creadors de tota Catalunya i Europa del món del llibre i l’autoedició com Oslo Graphic Barceloneta, Enric Montes, Julie Escoriza, Laia Jou, el col·lectiu 13L o Rosa Carmen. També hi seran presents estudiants d’Arts del llibre de la Llotja i els estudiants de l’Escola d’Art de Manresa.

Activitats per a totes les edats
Un dels objectius del festival és apropar el món de les arts del llibre i crear un espai de trobada entre els creadors de llibres autoeditats i llibres d’artista. Per això, durant el cap de setmana s’han programat diverses activitats obertes a tothom.

Dissabte a les sis de la tarda es farà una presentació dels participants. Diumenge serà el torn dels tallers. Durant el matí, totes les famílies que ho desitgin podran participar en un taller de llibre acordió a preu popular. Per participar-hi només cal inscriure’s a través de l’enllaç que trobareu al Facebook de La Nau. A la tarda, es farà un taller d’estampació de samarretes amb pantalles de serigrafia i tothom que ho vulgui podrà endur-se el logotip de La Nau a casa seva.

La Nau és una iniciativa dels artistes locals Moreno& Soria i Eklèctyc Impresions, amb la col·laboració de l’Estudi Tigomigo, el despatx d’Arquitectes R&B i Terrassa color Plus.

Programació:

Dissabte:

17h      Obertura de portes
18h      Presentació dels participants
20.30h Tancament de portes

Diumenge:

10h      Obertura de portes
12h      Taller infantil “Crea el teu llibre d’artista”. Els participants faran un desplegable i crearan el seu llibre amb tampons. Preu 2 euros.
18h      Estampa’t la teva Nau. Els participants podran portar una samarreta i serigrafiar-hi el logotip de La Nau. Taller gratuït.
20.30h Tancament de portes

Més informació:

Quan: 16 d’abril de 17 a 20.30 h i 17 d’abril de 10 a 20.30

On: Despatx RGA Arquitectes. c/ Montserrat, 95 Terrassa.