Rubén Jiménez, del CNT Terrassa, quart júnior al XV Duatló Ciutat de Vic

Triatletes de CN Terrassa Cicles Morenito
Triatletes de CN Terrassa Cicles Morenito | CNT
11 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:24h

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Rubén Jiménez va aconseguir una esplèndida quarta posició en categoria júnior en el XV Duatló Ciutat de Vic que va celebrar-se ahir diumenge sobre unes distàncies de 7 quilòmetres de cursa a peu, 33 quilòmetres de ciclisme i 3 quilòmetres més finals de cursa a peu. Jiménez va aturar el crono en 1h52’26”, en una prova que va dominar Aleix Biel (Club Poliesportiu Puigcer), guanyador amb 1h32’45”.

La marca assolida per Jiménez el va situar en el 175è lloc d’una classificació general que va encapçalar Rodrigo Torres (Associació Esportiva Rockets), amb un temps d’1h29’33”.

El CN Terrassa Cicles Morenito va presentar sis triatletes més en aquesta prova. Julia Ortiz va ser cinquena en categoria sub’23 amb un registre de 2h19’54”, marca que la va col·locar 48a de la general femenina.