El Terrassa FC arrenca un punt del camp del Palamós

Malgrat quedar-se amb deu homes massa d'hora, el conjunt de Toni Rodríguez ha aconseguit empatar

La Torre
10 d'abril del 2016
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:50h
El resultat no ha estat del tot dolent però tal i com s'ha jugat la segona part ha quedat un regust agredolç. El Terrassa FC ha plantat cara aquest diumenge al Palamós i ha aconseguit arrencar un punt (1-1) malgrat totes les adversitats.

I és que el conjunt dirigit per Toni Rodríguez ha vist com el minut 25, era expulsat amb la segona groga el defensa Jou per unes mans dins de l'àrea egarenca. Això ha fet que no només el conjunt vermell es quedés amb deu homes sinó que es trobés amb un penal. La pena màxima ha estat transformada per Aleix Freixas que ha posat l'1 a 0 per al conjunt gironí. Amb aquest resultat i amb poques oportunitats per ambdós conjunts s'ha arribat a la mitja part. El Terrassa FC ha sortit més endollat a la segona i ho ha intentat. La perseverança ha tingut premi i al minut 79 Víctor Merchan ha establert l'1 a 1. Malgrat l'esforç i una clara oportunitat de gol per part de Boniquet però, els egarencs no han pogut remuntar el partit i s'han hagut de conformar amb un puntet.

Amb aquest empat, el Terrassa suma el quart partit consecutiu sense perdre i espera diumenge vinent a l'Estadi Olímpic batre el Júpiter i allunyar-se una mica més de la zona de descens.