La reacció del nadó en veure la seva mare per primera vegada fon la xarxa

Redacció
10 d'abril del 2016
El somriure del nadó en veure la seva mare per primera vegada
El somriure del nadó en veure la seva mare per primera vegada | Youtube

Gràcies als avenços mèdics i científics, donar una oportunitat a aquells que per alguna malaltia o trastorn no poden gaudir d'una vida considerada com a normal és un fet capaç de canviar la vida no només de la persona que pateix la malaltia, sinó també dels que estan al seu voltant.

Aquest és el cas del petit Leo, un nadó de 4 mesos, de Seattle, que va néixer amb albinisme als ulls, un trastorn poc comú que afecta el color del cabell d'una persona, la pell i els ulls, provocant que la seva visió estigui molt deteriorada. Gràcies a un diagnòstic precoç per part dels pares van poder abordar la solució, de manera que el seu fill ha tingut l'oportunitat de poder veure el món per primera vegada tal i com és amb quatre mesos.

El pare, David Reppond, va filmar el moment exacte en el que li col·loquen unes ulleres especialment dissenyades per a ell i com aquest somriu i no para de mantenir el contacte visual amb la seva mare. Les imatges, compartides a Youtube, han enamorat gairebé 500.000 persones.