Neix un projecte per recuperar els records de les pastisseries de Terrassa

L'Associació El Llibre de la Vida endega "Dolços Records" per tal de recollir informació sobre els establiments antics i nous dedicats a la rebosteria

Una de les pastisseries ja desapareguda a Terrassa
Una de les pastisseries ja desapareguda a Terrassa | Foto: El Llibre de la Vida
La Torre
10 d'abril del 2016
Actualitzat el 11 d'abril a les 10:17h

Una de les pastisseries ja desapareguda a Terrassa Foto: El Llibre de la Vida


Aquest dimarts 12 d'abril a les sis de la tarda, l'Associació El Llibre de la Vida organitza a la seu de l'Ateneu Terrassenc, la primera trobada d'antics i nous pastissers de Terrassa. L'objectiu és endegar el projecte "Dolços Records", que té com a objectiu recollir informació de les pastisseries de Terrassa per tal que els seus records no es perdin i ajudin a recuperar la memòria col·lectiva d'un Gremi que ha estat molt important per la ciutat de Terrassa.

Així, es volen recuperar els records d'antigues pastisseries ja desaparegudes com la Montserratina, Piera, Sara, Victòria, Rodó, Basany, Pardo, Lyonesa, Rambla, etc. i ajuntar-ho amb els records de les que avui resten obertes.

L'acte compta amb la col·laboració del Gremi de Pastissers de Terrassa i Barcelona o l'Arxiu Municipal de Terrassa, entre moltes d'altres entitats que s'adheriran properament al projecte "Dolços Records".

Ordre del Dia previst:
18:00 Benvinguda als assistents
18:15 Inici de la presentació i debat sobre el Projecte "Dolços Records"
18:45 Creació de la Base de Dades de contactes d'antics i nous pastissers
19:00 Constitució del Grup de Treball del Projecte "Dolços Records"
19:10 Brindis i foto commemorativa
19:15 Comiat