​La Torre sorteja entrades per al Ballet Estatal de Geòrgia a Terrassa

La Torre
10 d'abril del 2016
Ballet Estatal de Geòrgia
Ballet Estatal de Geòrgia | CCT

Ballet Estatal de Geòrgia Foto: CCT


La Torre sorteja una entrada doble per veure aquest dissabte 16 d’abril, a les vuit del vespre, el Ballet Estatal de Geòrgia, que homenatja a un dels grans coreògrafs de la història de la dansa: Michael Fokin. La companyia, que visita l’equipament terrassenc per segona vegada, oferirà un programa de tres coreografies de Fokin de tall romàntic: Chopiniana (1908), L’espectre de la rosa (1911) i L’ocell de foc (1910).

Convertit en tot un símbol de la cultura georgiana, el Teatre Estatal d’Òpera -Ballet Estatal de Geòrgia va ser inaugurat a Tbilisi al 1851 i des dels seus orígens, ha estat permanentment associat a grans figures del ballet clàssic mundial. Al 1907, la ballarina María Perrini va crear el primer estudi coreogràfic de ballet clàssic de Geòrgia i els seus mètodes d’ensenyament i els seus alumnes es van convertir en la base del ballet georgià. El Ballet Estatal de Geòriga està considerat una de les quatre millors companyies de ballet de l’Antiga URSS i des del 2004 compta com a directora artística amb l’estrella internacional, Nina Ananiashvili.

Normes del Sorteig:
- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 9 hores. 
- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected] .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.