Un conductor begut envesteix dues noies a la ronda de Ponent a Terrassa

Les víctimes, una d'elles menor d'edat, van ser colpejades amb violència pel vehicle i van haver de ser traslladades d'urgències a Mútua Terrassa

La Torre
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:03h
Aquest dijous, prop de les deu de la nit, va tenir lloc un accident a la ronda Ponent al seu pas pel pont de Pobla Nou. La Policia Municipal de Terrassa va ser alertada que s'havia produït un atropellament. Dues noies, una d'elles menor d'edat, havien estat colpejades per un vehicle quan travessaven el pas de vianants. Una d'elles presentava diversos cops mentre que l'altra havia colpejat amb el cap el parabrises del cotxe. 

Dues ambulàncies van atendre les dues víctimes, que posteriorment van ser traslladades d'urgència a Mútua Terrassa. Per la seva banda, els agents van realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor. Aquest va donar positiu: 0,50MG/L. L'home va ser dut a comissaria per realitzar-li les proves de precisió i se li van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat vial.

A les cinc de la matinada, la víctima menor d'edat va ser donada d'alta mentre que l'altra noia seguia en observació amb contusions i fuetada cervical. No obstant, segons els serveis mèdics, evolucionava favorablement i seria donada d'alta aquest divendres.