Carta de comiat de la Síndica de Greuges de Terrassa

"Me'n vaig amb la sensació que des de l'Oficina de la Síndica s'ha fet feina ben feta i amb la tranquil·litat que aquesta institució, amb la que crec fermament, té llargs anys de vida al nostre municipi", escriu Isabel Marquès

Isabel Marquès
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 14:52h
A la meva estimada Terrassa,

Avui m'acomiado públicament del meu càrrec de Síndica municipal de greuges de Terrassa. El 28 de gener de 2010 el ple municipal acordà designar-me Síndica i des d'aleshores he desenvolupat aquesta tasca amb il·lusió i compromís cap a les persones, denunciant situacions injustes o de desigualtat i defensant la transparència i els drets de la ciutadania vers l'administració municipal.

Com a servidora de les persones he estès, quan ha calgut, ponts de diàleg amb l'Administració per fer arribar les problemàtiques plantejades pels ciutadans i he intentat cercar solucions. Me'n vaig amb la sensació que des de l'Oficina de la Síndica s'ha fet feina ben feta i amb la tranquil·litat que aquesta institució, amb la que crec fermament, té llargs anys de vida al nostre municipi.

Finalitzo aquesta etapa al capdavant d'aquesta institució agraint a totes aquelles persones que m'han dipositat la seva confiança i a les que han col·laborat amb la meva tasca com a Síndica. He gaudit i us dono les gràcies.

Isabel Marquès