Superoferta d'una aerolínia catalana: 10 milions de places per menys de 25 euros

La companyia aèria catalana vol dinamitzar el mercat estiuenc amb aquesta oferta vàlida de maig i desembre

Redacció
08 d'abril del 2016
Un avió de Vueling, preparant-se per enlairar
Un avió de Vueling, preparant-se per enlairar | Flickr
La companyia aèria catalana de baix cost, Vueling, vol dinamitzar el mercat d'estiu amb una atractiva promoció de més de 10 milions de places a partir de 24,99 euros o 500 punts per trajecte. Aquesta oferta és vàlida per vols corresponents entre el 18 de maig i el 15 de desembre. Els clients tenen una setmana, des del 5 d’abril fins al 12 del mateix mes, per reservar i comprar els seus bitllets. Això sí, han de tenir una antelació de 12 dies respecte la data del viatge.

La promoció està disponible a través de tots els canals de venda de la companyia: pàgina web, portal i aplicació mòbils; i també mitjançant agències de viatges. Els usuaris trobaran diversos dies de cada mes assenyalats en color verd, en funció del destí, amb preus rebaixats.

Tot i això, Vueling no és la primera aerolínia en sorprendre els clients amb ofertes econòmiques d’aquest tipus. Un dels seus rivals directes, Ryanair, fa temps que acostuma a dur a terme aquest tipus de promocions. En canvi, empreses com Iberia, Iberia Express o Easyjet ho han fet recentment, amb més o menys places d’oferta.