Tons & Sons omple l'Auditori de Terrassa en un concert doble

La coral sènior i júnior oferiran el seu nou repertori aquest dissabte

La Torre
08 d'abril del 2016
Aquest dissabte 9 d’abril, Tons & Sons té novament la cita anual a l’Auditori de Terrassa. Però aquest any el concert compta amb una especial novetat: serà un doble concert, ja que a les 19 hores actuarà Tons & Sons Junior, i a les 21.30 hores ho faran els sèniors.

Tons & Sons Júnior ja s’ha consolidat com a coral infantil a la nostra ciutat, un any i mig després de la seva creació. Ja ha realitzat de d’aleshores més d’una dotzena de concerts i demà oferiran un total de 17 temes, que inclouen clàssics del pop, rock, gospel i música d’artistes d’actualitat como Bruno Mars, Txarango, Shawn Mendes o Justin Bieber. Actualment, la formació inclou un total de 82 nens, entre els 7 i els 17 anys, que s’han dividit en tres grups d’edat. En el concert, cada grup cantarà les seves cançons en grup i també cantaran algun tema tots junts.

A les 21.30 hores serà el torn de Tons & Sons. La formació oferirà un nou repertori, que porta preparant des de fa mesos. Després de l’èxit del seu darrer disc, Rockspel, han volgut introduir alguns nous temes al seu set list, de gèneres musicals diferents. Per una banda han introduït algun tema nou de gospek, tot recuperant els seus orígens musicals, i a més, demà també estrenaran temes de Queen, The Beatles, John Legend, entre d’altres.
L’expectativa del concert de demà és evident i, mostra d’això, és que ja fa més de tres setmanes que les entrades estan exhaurides.

Coral convidada

El concert d’aquest any també compta amb una coral convidada. Es tracta de EMSG Escola de Música Sant Gervasi, dirigida per dos membres de Tons & Sons, Genís Sobrado i Geni Ferrero. Aquesta agrupació cantarà algunes cançons a l’inici del concert.

Primer CD

El planter de Tons & Sons té previst començar a gravar el seu primer CD en breu. Ja aquest mateix mes d’abril es començarà a preparar la gravació, que inclourà els temes que han anat preparant en els darrers mesos.