Milers de persones signen perquè Terrassa pagui dues zones dels FGC

La petició impulsada per una egarenca ja ha recollit gairebé 9.000 signatures i el proper dia 10 les lliurarà al tinent d'alcalde Marc Armengol

La Torre
05 de maig del 2016
Actualitzat el 07 de maig a les 19:25h
FGC a Terrassa
FGC a Terrassa | Cristóbal Castro

Mapa de les zones del sistema tarifaria ATM


Clàudia Ramos va iniciar una petició a Change.org perquè els terrassencs i terrassenques deixin de pagar tres zones dels Ferrocarrils de la Generalitat si volen anar a Barcelona el passat dijous. Tres dies després, la demanda d'aquesta egarenca ha recollit el suport de més de 5.000 persones que han donat la seva signatura a favor d'aquesta causa. L'objectiu és arribar a les 7.500 signatures, i es va superar en escreix. A dia d'avui n'hi ha 8.923.

Ramos ha informat a La Torre que aquest proper dimarts, dia 10, té una reunió amb el tinent d'alcalde Marc Armengol per tal de fer-li arribar totes les signatures i per parlar sobre quines possibilitats reals hi ha que Terrassa passi a ser zona 2. 

En la petició, que va dirigida a ATM, Generalitat i Renfe, es recorda que hi ha altres municipis situats a la mateixa distància de la capital catalana que paguen molt menys. "Per tant, sol·licitem a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) una revisió de la zonificació del transport públic de la línia S1 Barcelona–Terrassa que inclogui aquesta a la segona corona, així com ho estan ciutats properes com Sabadell o Rubí.