Una entitat de Terrassa combat la violència dels fills als pares

L'Associació Raíces tracta actualment una trentena de famílies que han passat per situacions d'agressió física o verbal dels joves vers als seus progenitors

La Torre
07 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:30h
Un dels testimonis sobre la violència parento-filial
Un dels testimonis sobre la violència parento-filial | Foto: BenMirat


La violència filio-parental és l'agressió física o psíquica que molts joves tenen amb els seus pares. Malauradament està en ple creixement, així ho constaten els professionals de justícia i les forces de seguretat. Un dels problemes és que no existeixen centres especialitzats per atendre als pares i fills, per això, l'Associació Raíces de Terrassa ha decidit emprendre aquesta iniciativa.

Amb 3 anys d'experiència, han passat de 8 famílies a més de 30, les quals confien plenament amb l'Associació. En aquest reportatge fet per la productora Ben Mirat, de Marc Riera, s'entrevisten pares i fills que han passat per aquesta situació i que estan fent el tractament amb Raíces, també coneixem com treballen les seves responsables, es parla amb els Mossos d'Esquadra i amb un psicòleg especialista en casos de violència filio-parental del departament de justícia de la Generalitat de Catalunya.