Xavi: «El meu objectiu és entrenar el Barça»

Pàgina de l'entrevista que sortirà publicada al mes de maig
Pàgina de l'entrevista que sortirà publicada al mes de maig | Foto: FourFourTwo
La Torre
07 d'abril del 2016
Actualitzat el 10 d'abril a les 18:04h

Pàgina de l'entrevista que sortirà publicada al mes de maig Foto: FourFourTwo


Xavi Hernández ha concedit una entrevista a la prestigiosa revista britànica FourFourTwo en què explica que té l'esperança de tornar al Camp Nou algun dia com a entrenador del primer equip del FC Barcelona. El jugador egarenc de 36 anys d'edat, va deixar el Barça per anar a judar a Doha amb Al-Sadd ara ja fa un any després de fer més de 750 aparicions en l'actual campió d'Europa, i aixecar 25 trofeus.

La revista publicarà en l'edició de maig 2016 unes declaracions que tot i no sorprendre a ningú sí que són clarificadores: "no en tinc cap dubte. Vull quedar-me al futbol, estar a prop del terreny de joc. No m'agradaria estar atrapat en una oficina", afirma el migcampista de Terrassa i subratlla que "o faig una cosa correctament o no la faig. El meu objectiu final és ser l'entrenador del Barcelona. No ho amago. Vull treballar de nou al FC Barcelona perquè és casa meva".

Xavi explica que "sempre que tinc 10 minuts per a mi, poso futbol a la televisió. La meva dona ho sap, i ella odia el futbol" i es confessa un malalt del futbol, "poso els partits de la Lliga espanyola i també tinc un ull en els partits de la Premier League. Estudio les alineacions i ho anoto al meu telèfon".

I és que per Xavi, "el futbol és un hobby. Això no és cap secret. Si no estigués entrenant cada dia, aniria a fer un partidet amb els meus amics". Sobre el seu pas per la lliga de Qatar reflexiona que "és una lliga professional, tots estan físicament preparats, però no és Europa. Tàcticament no estan ben desenvolupats. Però m'agrada jugar a futbol i l'Al-Sadd juga a tenir la pilota, així que puc tocar la pilota 100 cops cada partit".