«El temps de les cireres» o l'eclosió llibertària de finals dels 70, a Terrassa

per La Torre, 7 d'abril de 2016 a les 11:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dissabte dia 9 d'abril, a les dotze del migdia, tindrà lloc al local de la CNT a Terrassa (c/Sant Marian, 223) la projecció de la pel·lícula documental El tiempo de las cerezas 1977/1979. Eclosión libertaria. Posteriorment, tindrà lloc un col·loqui amb el seu autor, Juan Felipe. L'entrada és lliure.

Le temps des cerises és una antiga cançó d’amor que es va convertir en un himne de la Comuna de Paris (1871). El temps de les cirerers és una bona al·legoria de l'etern renèixer de la vida i, en paral·lel, de les idees, de l’esperança. Els temps revolucionaris podran ser intensos i breus, i encara que aparentment siguin vençuts, sempre tornarà a donar-se una nova oportunitat a la història.


En aquest documental s’aborda una etapa de la història d’aquest país, que no per molt tractada deixa de ser una gran desconeguda: la Transició. I especialment pel que fa a l’òptica llibertària, que és la que aquí es tracta.

 

Participació