El Ral·li de la Llana passarà per Viladecavalls

El pas de la competició provocarà afectacions al trànsit, al tram de la carretera B-120

La Torre
07 d'abril del 2016
Els pròxims dies 8 i 9 d'abril tindrà lloc el XII Ral·li de La Llana Trofeu Autosi, prova de la Legent Cat 2016 puntuable per a la Copa Catalana de Ral·lis de velocitat de grup H, i de RSS i RS, i trofeu MCS FEVA, organitzat pel Motor Club Sabadell.

Aquesta edició 2016, consta de 12 trams repartits en dues etapes, la primera s'iniciarà el divendres a la tarda-nit amb 2 trams a realitzar en dues passades i la segona ho farà el dissabte al matí amb 8 trams dobles.

El pas d'aquest ral·li per Viladecavalls el divendres 8 d’abril a la nit i dissabte 9 a la matinada, provocarà afectacions al trànsit, al tram de la carretera B-120, comprès entre el kilòmetre 3.02 i el 5.63, el qual restarà tancat al trànsit de 20:50 a 23h i de 23:05 a les 00:45h.

Segons a detall l’organització, aquest tram es divideix en dues zones, una primera part on es passa d'una zona molt ràpida al principi i una segona zona molt més estreta i enrevessada on la humitat - i en cas de pluja - complica moltíssim la conducció. Després s'arriba a l’ encreuament d'Olesa on es congrega bona part del públic per la seva espectacularitat, amb dues corbes a esquerres on es prohibeix als espectadors situar-se en l'exterior de les mateixes. Passat l'encreuament s'accedeix a una pista molt més tècnica per acabar el tram just a l'entrada de  Viladecavalls.