Terrassa s'omple d'activitats per celebrar el Dia Mundial de la Salut

Una cursa atlètica, bicicletada, caminada, tallers i la 2a Fira d'Entitats aquest diumenge

La Torre
08 d'abril del 2016
Acte de presentació de les activitats d'aquest diumenge
Acte de presentació de les activitats d'aquest diumenge | Foto: Marcel Marsal

El 10 d'abril Terrassa celebrarà el Dia Mundial de la Salut, al parc de Vallparadís. Enguany l'Ajuntament de Terrassa aposta per una celebració de ciutat amb més força al realitzar de forma conjunta els actes commemoratius del Dia Mundial i la 2a Fira d'entitats de salut. D'aquesta manera es vol remarcar la importància de la promoció de la salut i de l'adquisició d'hàbits saludables i alhora donar visibilitat a la tasca quotidiana de les diferents entitats de salut.

Serà una jornada "amb" i "per" la salut en la que trobareu activitats lúdiques, culturals, solidàries i saludables per a petits i grans. Essent també un marc idoni per conèixer el treball i la labor social que realitzen les entitats de salut del municipi.

La festa començarà a les 10.30 hores amb una xocolatada, a ritme de DJ. A les 11h començarà la cursa solidaria infantil i a les 11.30 la cursa d'adults (de 6km de recorregut). Els que van pas a pas podran afegir-se, a les onze del matí a la caminada popular guiada per Vallparadís, oberta a tothom.

El preu de la inscripció per la cursa d'adults és de 10 euros (inclou samarreta i entrepà i beguda) i es pot fer enviant un mail a [email protected] o bé al mateix dia fins a deu minuts abans del moment de la sortida. 

Paral·lelament l'entitat Biter organitza una ruta en bicicleta accessible a totes les edats, que s'iniciarà a les deu del matí a la plaça de la Bicicleta i finalitzarà a Vallparadís, per a que tots els participant puguin unir-se a la festa.

Durant tot el dia hi haurà diferents actuacions com zumba, ioga, DJ, mostres de balls diversos i els més petits podran realitzar diferents tallers i jocs dinamitzats per les entitats i també s'ha organitzat un taller d'aliments per a nens i nenes puguin aprendre a menjar i cuinar sa.