Antoni Flores, cap de la Policia Municipal de Terrassa

La marxa de Joan Antoni Quesada a la policia local de Sabadell ha provocat canvis en l'organització del cos de Terrassa | El fins ara intendent dels Mossos d'Esquadra a l'AB Terrassa en serà el nou responsable

La Torre
06 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:48h
Antoni Flores és l'intendent dels Mossos d'Esquadra a Terrassa
Antoni Flores és l'intendent dels Mossos d'Esquadra a Terrassa | Foto: Joan Manel Oller

Antoni Flores és l'intendent dels Mossos d'Esquadra a Terrassa Foto: Joan Manel Oller


Aquest dimecres al matí, l'Ajuntament de Sabadell ha donat a conèixer que nomenarà Joan Antoni Quesada i Sanchez (1959) nou intendent major de la Policia Municipal. Actualment, Quesada és intendent cap de la Policia Municipal de Terrassa des de 2001 i amb anterioritat havia estat intendent de la Policia del Prat de Llobregat i inspector de la Policia Municipal de Salt, entre altres càrrecs.

La marxa de Quesada ha implicat forçosament moviments al capdavant de la policia local de la nostra ciutat. Així, segons ha pogut saber La Torre, el seu substitut serà un vell conegut per la mateixa policia municipal ja que es tracta d'Antoni Flores, intendent en cap de l'Àrea Bàsica Policial dels Mossos d'Esquadra a Terrassa des de 2010. Flores s'incorporarà a la plantilla de la Policia Municipal el proper 1 de maig.

Abans, havia estat el primer cap de l'ABP de Sants-Montjuïc o el cap de la Divisió d'intervenció de Mossos d'Esquadra, en què coordinava dues àrees: el grup d'elit que intervé en delictes, que pressuposa armes implicades o situacions d'alt perill; i la brigada mòbil o antiavalots.