El Terrassa FC busca nova mascota amb l'ajuda dels jugadors del base

El club egarenc ha preparat diversos concursos i jocs amb motiu dels 110 d'història

La Torre
06 d'abril del 2016
Actualitzat el 08 d'abril a les 16:00h
El Terrassa FC continua portant a terme actes amb motiu dels 110 d’història que l’entitat celebra aquest any. El proper és la creació d’una nova mascota, una decisió que en gran part correrà a càrrec dels jugadors del Futbol Base del club ja que el Terrassa FC ha posat en marxa un concurs de dibuix entre tots els seus jugadors per confeccionar aquest nou disseny.

Per participar, els jugadors del Futbol Base del Terrassa FC només han d’entregar el dibuix de la mascota que els agradaria que formi part de la nova imatge del Terrassa FC al seu entrenador en un full din A4 abans del 25 d’abril.

El club anunciarà el guanyador durant el Terrassa FC-EC Granollers que es disputarà a l’Estadi Olímpic diumenge 1 de maig. El guanyador a més s’endurà unes botes de futbol del BenitoSports (Avinguda de Jacquard, 91).

La campanya se suma dins el marc d’actes que el club ha engegat amb motiu del 110 aniversari del Terrassa FC i que, de moment, es veu completat amb el llançament d’una nova versió de l’himne més moderna i actualitzada, cantada per deu aficionats terrassistes i dirigida pel músic Quim Carreras.