Prop de 600 alumnes de Terrassa participen en la Jornada d'Orientació

La Torre
05 d'abril del 2016
La regidora Rosa Maria Ribera en l'acte al Vapor Universitari
La regidora Rosa Maria Ribera en l'acte al Vapor Universitari | Foto: Aj. Terrassa

La regidora Rosa Maria Ribera en l'acte al Vapor Universitari Foto: Aj. Terrassa


La regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, ha assistit aquest dimarts a la Jornada d’Orientació de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Programes per a la Formació i la Inserció I després... què?, organitzada pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració del Consell de la Formació Professional de Terrassa.

Aquesta jornada, celebrada al Vapor Univesritari, s’adreça a alumnes de 4t d’ESO i té per objectiu reforçar la tasca d’orientació que fan els centres educatius i el Servei d’Educació durant el curs, de cara a la finalització de l’ensenyament obligatori.

Durant la visita, Ribera ha conversat amb alguns professors assistents i amb el personal del punt d’orientació personalitzada de la Diputació de Barcelona, que ha col·laborat amb l’Ajuntament de Terrassa en aquesta jornada. 
 
Al llarg de tot el matí s’han succeït en diferents espais del Vapor Universitari un total de 23 sessions informatives d’una hora de durada, durant les quals s’ha informat a l’alumnat sobre 29 Cicles de Grau Mitjà i vuit Programes per a la Formació i la Inserció. Han assistit a la jornada prop de 600 alumnes de 13 centres.