Pol Gibert recull les propostes de l'executiva del PSC Vallès Oest

La Torre
05 d'abril del 2016
El diputat socialista ha participat en la reunió celebrada a Terrassa
El diputat socialista ha participat en la reunió celebrada a Terrassa | Foto: PSC

El diputat socialista ha participat en la reunió celebrada a Terrassa Foto: PSC


El diputat Pol Gibert ha estat el protagonista de la trobada que ha tingut lloc aquest dilluns a la seu de la Federació del PSC Vallès Oest, a Terrassa. A la reunió hi ha assistit els membres de l’executiva, que han pogut plantejar diversos temes i reclamacions del territori al diputat socialista al Parlament de Catalunya.

El PSC Vallès Oest engloba un total d’onze municipis: Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Castellbisbal, Viladecavalls, Vacarisses, Matadepera, Rellinars, Gallifa, Ullastrell i Sant Llorenç Savall. A la reunió hi ha assistit representants d’aquestes agrupacions, que han plantejat diversos temes d’interès al diputat del PSC. La reunió també ha servit perquè la comissió executiva de la Federació estableixi unes línies de treball concretes amb el diputat comarcal, Pol Gibert. 

D’aquesta manera, i amb l’objectiu de funcionar de forma transversal, el PSC Vallès Oest ha coordinat la seva agenda política per tal de donar atenció als ciutadans i ciutadanes dels seus municipis i transmetre la tasca que es desenvolupi al territori al Parlament de Catalunya. De fet, s’ha acordat que en els propers mesos des del Grup Parlamentari Socialista es presentaran diverses propostes de resolució al Parlament i s’entraran preguntes pel Govern en les diferents comissions informatives i també en el plenari.

El PSC Vallès Oest disposa des de fa anys d’una Oficina Parlamentària que serveix d’enllaç entre les entitats, associacions i també entre els ciutadans que a títol individual o col·lectiu volen fer arriba alguna qüestió al Parlament de Catalunya. Per tal de desenvolupar aquesta tasca amb la major eficàcia, s’ha establert que el diputat de referència a la comarca serà en Pol Gibert, que a nivell de Grup Parlamentari encapçala especialment els temes de les àrees de Joventut, Ocupació i Automoció i farà d’engranatge polític amb la federació del Vallès Oest.