Dani Zarzuelo exhibeix els seus còmics i il·lustracions a Terrassa

La mostra es podrà veure fins a finals d'abril
La mostra es podrà veure fins a finals d'abril | Foto: Cristina Moraguez
La Torre
05 d'abril del 2016

Dani Zarzuelo fent de guia per la seva exposició Foto: Cristina Moraguez


Aquest dilluns s'ha inaugurat al Centre Excursionista de Terrassa una exposició dedicada als còmics i a la il·lustració de temàtica infantil-juvenil de l'artista Dani Zarzuelo (Terrassa, 1975). La mostra, titulada Els Little Toons de DaniZAR i que es podrà veure fins al 29 d'abril, és una selecció dels còmics i il·lustracions realitzades els darrers tres anys per l'egarenc. El seu dibuix, que sempre ha estat realista, ha derivat en aquests 3 anys a un estil proper al dibuix animat (toon) on els personatges es caracteritzen per ser petits i amb un cap gran (little).

L'obra gràfica de DaniZAR sempre s'ha mogut entre la publicació en línia (webcòmic) i l'edició d'històries pròpies creades per a tots els públics. En aquests 3 anys ha tingut especial atenció al públic infantil-juvenil. El seu univers de personatges és del més variat; herois de móns de fantasía com Renna y Bulor, superherois catalans com Catalan Networks o paròdies de sèries de televisió com Águila coja.

Actualment es troba treballant en una nova aventura de Little Renna titulada Little Renna y el circo de los Dragones que es publicarà sota un segell d'autoedició. En estones mortes sempre està gargotejant a la seva llibreta d'esbossos dibuixant versions de personatges de còmic, cine i televisió que després publica en el seu compte d'instagram (@danizarzuelo).
 

L'exposició es pot veure al Centre Excursionista de Terrassa Foto: Cristina Moraguez
 

La mostra es podrà veure fins a finals d'abril Foto: Cristina Moraguez