Detinguts dos individus per assaltar una casa a La Planassa de Viladecavalls

La Policia Local, alertada per un veí, va localitzar els dos homes quan sortien corrent de l'interior d'un habitatge | Els arrestats se'ls ha relacionat amb dos robatoris més a domicilis de Sant Joan de Vilatorrada i Navarcles | L'operatiu va comptar amb el suport dels Mossos d'Esquadra

La Torre
01 d'abril del 2016
Actualitzat el 06 d'abril a les 15:37h
Els fets van passar dijous passat quan un veí va alertar els agents de la policia de l’actitud sospitosa d’uns individus a la zona de La Planassa. Quan els agents de la Policia Local de Viladecavalls van arribar al lloc van poder localitzar dues persones que sortien corrents de l'interior d'un habitatge saltant la tanca perimetral.

Tot i les indicacions dels agents de policia, els individus van pujar a un vehicle amb el qual van intentar fugir a gran velocitat, abandonant-lo al carrer Monistrol. Seguidament es va contactar amb els Mossos d'Esquadra a Terrassa per informar dels fets i organitzar un dispositiu de recerca per la zona. També es procedeix al trasllat del vehicle confiscat a l’ABP Terrassa per ser inspeccionat per la policia científica.

La mateixa tarda, la policia local va localitzar un dels assaltants de l’habitatge i copilot del cotxe confiscat i posteriorment va ser requerida per a la identificació d’una altra persona que coincidia amb la descripció del conductor del vehicle. Tots dos individus van ser detinguts per presumpte delicte de robatori amb força a l'interior de domicili habitat.

Segons fonts policials, els dos arrestats pertanyen a un grup organitzat molt actiu i se’ls ha relacionat amb dos robatoris més a domicilis de Sant Joan de Vilatorrada i Navarcles.

Actualment Policia Local de Viladecavalls realitza controls policials estàtics a les entrades i sortides de les urbanitzacions per millorar la seguretat. Tanmateix es recomana a la població que comprovi que tots els tancaments de la casa estiguin en bon estat.

L’Operatiu desplegat per la Policia Local ha comptat amb la important col·laboració de dos veïns del municipi, motiu pel qual des de l’Ajuntament es vol agrair la cooperació d’aquestes dues persones i alhora continuar demanant la implicació de tota ciutadania.

Els dos detinguts, veïns de Santa Coloma de Gramenet, van ser posats a disposició judicial i un d'ells, els que comptava amb més antecedents, va ingressar a presó.