40 preguntes a fer abans de contractar el disseny de la pàgina web

Un estudi egarenc elabora una guia digital i gratuïta per a empreses i emprenedors que vulguin crear o canviar la plataforma del seu negoci a internet

La Torre
31 de març del 2016
Actualitzat a les 10:43h
L'estudi egarenc de disseny web Xplora ha elaborat una guia digital gratuïta per a aquelles empreses que vulguin canviar el disseny de la seva pàgina web. Es tracta de resoldre els dubtes i preguntes bàsiques alhora de plantejar-se una renovació o creació d'una web per al negoci o projecte de qualsevol tipus.

"Hi ha moltes empreses de disseny web dins de la teva ciutat, totes semblen iguals, i els seus arguments de venda son amb paraules tècniques quasi impossible d'entendre: Responsive, HTML, CSS, Analytics, SEO, Adwords, CMS, Wordpress, SEM... Per al negoci resulta molt difícil saber el que realment necessita, què li ofereix Internet i el màrqueting digital i, el que és més important, reconèixer a un bon proveïdor i saber com negociar amb ell el desenvolupament de la nova pàgina Web", expliquen des de l'estudi sobre les motivacions de fer aquesta guia gratuïta, "completament imparcial" i amb l'únic "compromís d'oferir ajuda i suport".

"Amb aquesta guia s'aprenen alguns coneixements bàsics, molt senzills i necessaris per a saber què preguntar i exigir a l'empresa de disseny Web abans de contractar el projecte. Això permet avaluar les respostes i prendre una decisió segura i encertada de amb qui és interessant treballar i qui no és una bona opció per a aquest projecte en concret", raonen.

Podeu descarregar gratuïtament la guia digital clicant aquí.