Pedalada per reivindicar un carril bici a la N-150 que uneixi Sabadell i Terrassa

La Torre
01 d'abril del 2016
Desenes de persones van participar en la pedalada de l'any passat
Desenes de persones van participar en la pedalada de l'any passat | Foto: Marta Maseras
Aquest diumenge, dia 3 d’abril, tindrà lloc una nova pedalada comarcal reivindicativa sota el lema Sabadell, Sant Quirze i Terrassa tenim molt en comú, Carril bici per la N-150. Tres entitats del Vallès Occidental (BiciTerrassa Club BiTer, Cicloamics Sabadell i Connecta Sant Quirze) organitzen aquest acte per a totes les edats, per reivindicar la necessitat d’unir els tres municipis amb un carril bici còmode i segur per als desplaçaments amb bicicleta i també a peu.
 
A les 10h sortiran tres grups simultàniament, en un ambient lúdic i familiar, i circularan per la N-150 ocupant el carril de circulació. La trobada dels tres grups serà en el km 15 de la N-150, davant del Consell Comarcal. La tornada es farà per camins de l’entorn natural.
 
Lloc de sortida:
- Sabadell: Estació de Renfe (Sabadell Nord)
- Sant Quirze: Plaça Anselm Clavé
- Terrassa: Plaça de la Bicicleta
 
Els impulsors consideren que Sabadell, Sant Quirze i Terrassa comparteixen nombrosos equipaments al llarg de la N-150 que generen un important volum de mobilitat amb transport privat motoritzat: l’Hospital de Terrassa, el Consell Comarcal, les instal·lacions dels Mossos d’Esquadra i l’Institut Castellarnau, entre d’altres.
 
Aquesta pedalada es repetirà cada any, fins aconseguir el carril bici. L’Associació BiciTerrassa Club (BiTer) també organitza pedalades per demanar el carril bici entre Terrassa i Matadepera.