Sílvia Alcàntara presenta a Terrassa el seu llibre «Els dies sense glòria»

L'acte tindrà lloc aquest dijous a la llibreria Synusia

La Torre
29 de març del 2016
Actualitzat a les 10:56h
Aquest dijous 31 de març a dos quarts de vuit del vespre es farà la presentació de la novel·la Els dies sense glòria amb la participació de la seva autora Sílvia Alcàntara. Un llibre editat per Edicions de 1984. Serà a la llibreria Synusia de Terrassa.

La novel·la narra la història de tota una generació representada per la Glòria, una generació a la qual el progrés ha anat cremant la terra a cada passa empenyent-la del camp a la ciutat, del poble al bloc de pisos. Una generació que es va veure tenallada primer per les necessitats dels pares i després per les dels fills, sense haver conegut cap treva.

Els assistents podran conèixer de més a prop els detalls que envolten la novel·la i parlar dels temes que hi planteja. Sobre el pas del camp a la ciutat, a través de la història d'una família, des del 1930 al 2003, d'una masia d'un poble del Bages, a un pis d'una ciutat del cinturó de Barcelona, que podria ser Terrassa. I tindrem el plaer d'escoltar una lectura a dos veus amb l'autora i el Pep Cortès, escriptor terrassenc.

Sílvia Alcàntara neix a Puig-reig (el Berguedà) el 1944, i es trasllada a Terrassa a mitjans dels anys seixanta, on resideix actualment. El 2009 irromp en el panorama literari català amb la publicació d'Olor de colònia (Edicions de 1984), un èxit esclatant de crítica i vendes. L'any 2011 publica, també a Edicions de 1984, la seva segona novel·la, La casa cantonera, en què explora el tema de la gelosia fraternal i de parella i els secrets d'una família en un poble miner inconcret del Berguedà.