Carminati analitza el cos humà com a víctima de tensions a Terrassa

L'exposició de l'artista argentina es podrà veure a l'Estudi Tigomigo

La Torre
29 de març del 2016
Actualitzat a les 10:26h
En el món de la indústria, els materials sintètics adquireixen l’Estat plàstic quan són viscosos, no tenen resistència i es poden manipular. Natalia Carminati presenta el cos humà com un d’aquests materials i posa de manifest com la realitat domina i modela el cos humà, transformant-lo en un objecte. La mostra Estat plàstic es podrà veure a partir del 6 de maig a l'Estudi Tigomigo.

Abans però, aquest dimecres dia 30, Carminati estarà a l’Estudi Tigomigo muntant l’exposició. L’artista ha volgut obrir les portes durant el muntatge per apropar el seu procés artístic. Tots els que tinguin curiositat, vulguin conèixer l’artista o saber com és el procés d’organització i muntatge d’una exposició estan convidats a passar pel carrer Viveret 17.

L’exposició consta de tres instal·lacions: una instal·lació escultòrica (Ego, obra en construcció) i dues instal·lacions pictòriques (Memotest i l’Origen del Món Plora).

Una artista amb ànima nòmada

Natalia Carminati és una artista de Buenos Aires que desenvolupa projectes multidisciplinaris a partir de la recerca d’elements i comportaments de la identitat cultural i la realitat sociocultural, aïllant-los del seu context habitual per transformar-los conceptual i visualment.

Les seves inquietuds artístiques l’han fet viatjar i treballar al voltant de tot el planeta: des de Perú, Nova York, Mèxic o Barcelona. En l’actualitat gaudeix d’una Residència a la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona.

Ha participat en exposicions individuals i col·lectives a Buenos Aires, Mèxic, Nova York i Barcelona. La seva obra forma part de col·leccions privades a Estats Units, Argentina i Espanya.