La Torre sorteja entrades per la «Passió segons Sant Mateu» a Terrassa

per La Torre, 28 de març de 2016 a les 09:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Torre sorteja una entrada doble per anar aquest divendres, dia 1 d'abril, a les nou del vespre, a La Passió segons Sant Mateu, de J.S. Bach, al Centre Cultural de Terrassa. La interpretació correrà a càrrec de Cor de Cambra d’Anton Bruckner, Cor Ciutat de Mataró, Agrupació Coral de Matadepera, Cor de veus blanques del Conservatori de Terrassa, tots sota la direcció de Xavier Puig, i amb l'Orquestra Simfònica del Vallès.Martí Luter, pare de la reforma protestant, deixà dit que “la Passió de Crist no hauria de representar-se en paraules o aparicions, sinó en la pròpia vida de cadascú”. J.S.Bach ho aconseguí amb l’obra que representà la gran passió musical de la seva vida: La Passió segons Sant Mateu. Una magna obra amb 2 orquestres i 3 cors, els sons de la qual et faran sentir que tu ets el protagonista del relat. Per tenir present que prop teu moltes persones sacrifiquen la pròpia vida per salvar la dels altres.

Aquest concert té una durada aproximada de 120 minutsNormes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous, a les 9 hores. 
- Tot seguit La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació