Els amants de la fotografia s'uneixen en una nova xarxa a Terrassa

Amics de les Arts i Joventuts Musicals, BaumannLab-Laboratori de Creació Jove i Estudi Tigomigo creen un espai comú per compartir activitats i intercanviar experiències

La Torre
27 de març del 2016
Terrassa compta amb una xarxa sobre el món de la fotografia —tant amateur com professional com educativa— per tal que les entitats culturals puguin estar en contacte i millorar la comunicació sobre les accions i activitats que programen, i també per intercanviar sinergies, tècniques, treballs en grup i cursets. Les associacions que conformen aquesta xarxa són Amics de les Arts i Joventuts Musicals, BaumannLab-Laboratori de Creació Jove i Estudi Tigomigo. L'objectiu és ampliar aquest espai de trobada.
 
Com a primera activitat s'ha programat una masterclass sobre Cianotípia anomenada Crea els teus negatius, emulsiona i revela, dirigida per Paulo Cacais. En primer lloc es farà la presentació del taller, amb introducció a la tècnica i el material necessari, a la sala d’exposicions Estudi Tigomigo (C/ Viveret, 17), el dijous 31 de març a dos quarts de vuit del vespre.
 
La segona part que serà la classe pràctica, es realitzarà als laboratoris del BaumannLab (Av. Jacquard, 1) el dissabte dia 2 d'abril a partir de dos quarts de deu del matí.
 
La tercera part i final de la masterclass serà a Amics de les Arts i Joventuts Musicals (C/ Sant Pere, 46, 1a planta) el dissabte 30 d'abril de les onze del matí, en què es posarà en comú i es comentaran els treballs realitzats i possibles dubtes que hagin sorgit.
 
Preu de la sessió de dissabte 2 d'abril: 9,74€. 
Cal inscripció prèvia a la Casa Baumann. 
Les altres dues activitats d’aquesta masterclass són gratuïtes.