L'AMPA El Vapor de Terrassa posa en marxa l'operació tomàquet

En el solar del carrer Torrent de Pere Parres, alumnes i famílies podran conrear les seves hortalisses

La Torre
27 de març del 2016
A partir de l’1 d’abril torna a estar actiu l’hort de l’AMPA de l'escola El Vapor de Terrassa. L’Operació Tomàquet permetrà impulsar el projecte d’horta ecològica escolar al solar del carrer Torrent de Pere Parres. La idea bàsica és conrear hortalisses de forma natural i fer activitats adreçades a les famílies. El projecte està obert a la participació de tothom.

La Comissió de l’Hort ja ha engegat els treballs previs perquè tot estigui a punt el proper 1 d’abril. Una d’aquestes tasques ha consistit en adobar la terra per garantir un bon nivell de fertilitat del sòl. Per aquesta finalitat s’ha fet servir matèria orgànica natural al 100%.

Així mateix, s’han sembrat ja algunes plantes -com ara tomàquets, pebrots, albergínies i carbassons-, per tal que es puguin recollir abans que els alumnes de l’escola marxin de vacances a l’estiu.

La resta d’hortalisses es plantaran a partir de l’1 d’abril amb la col·laboració de qualsevol persona que es vulgui sumar al projecte, ja que és una iniciativa oberta a les famílies i a la resta de membres de la comunitat educativa de l’escola El Vapor.